7 Mayıs 2012 Pazartesi

Trabzon'da atlet satışları karaborsa'da


 Trabzonspor'lu taraftarların maç içerisinde sahaya attığı 100 bine yakın fanila, don ve benzer iç çamaşırları sektörde darboğaz yaşanmasına neden oldu. Fanila Üreticileri  Birliği'nin internet sitesinde yer alan habere göre son bir ayda tüketilen beyaz atletlerin 5 yıllık iç çamaşır kullanımına denk olduğunu belirterek şehirde iç çamaşırı sıkıntısının hat safhada olduğunu vurguladı.

Beyaz atletleri satan dükkanlarda tanesi 4 TL olan bir fanilanın 45 liraya kadar alıcı bulduğu, maç günlerinde ise stat çevresinde karaborsacıların elinde 300 liraya bile tanınmış markaların iç giyim ürünlerine raslamak mümkün.

Kızılay yaşanan son gelişmeler üzerine depolarında tuttuğu  3 tır dolusu fanilayı törenle şehre gönderdi. Bu fiyat pahalılığı karşısında batılı illerde halkın iç giyim mağazalarına akın edip alışveriş yaptığı gözlendi.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget