13 Mayıs 2012 Pazar

Kadıköyde olaysız biten derbi tüm dünyaya örnek oldu

Büyük gerilime sahne olan maçta ve sonrasında yaşanan dostluk görüntüleri tüm dünyaya örnek oldu. Büyük heyecana sahne olan maç, her iki takım oyuncularının birbirlerine uzun uzun sarılmalarıyla 3 kez durdu.

Maçta hiç kart çıkmazken, hakem Cüneyt Çakır müsabakanın ardından yaptığı demeçte kendisine fazla iş düşmediğini belirterek futbolcuları gösterdikleri centilmence oyundan dolayı tebrik ettiğini belirtti.

Maçın ardından şampiyonluk kutlaması için hazırlanan Galatasaray'lı oyuncular Fenerbahçe'li futbolcular tarafından tek tek alkışladı. Bunun yanında seyircilerin önce kendi takım oyuncularını, ardından, şampiyonu uzun süre ayakta alkışlaması taraflı tarafsız bütün otoritelerin takdirini kazandı.  Kupa töreninin ardından sarı lacivertli renklere gönül veren 52 Bin seyirci olaysız bir şekilde sahadan ayrıldı. 

Taraftar, bu örnek davranışıyla şimdiden yılın fair play ödülünü alacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget