21 Ekim 2012 Pazar

Modifiye iphone üreten sanayi esnafına yurtdışından teklif yağıyor

ÖZEL HABER:  
Iphone serisinin son modeli iphone-5 için 5 görünümlü aklıllı telefon modelleri dizayn eden Ankara'lı torna ustası Fehmi Gündüz işlerinin açıldığını belirterek organize sanayi bölgesinde yer aradıklarını duyurdu.

300-400 liraya aldıkları telefonlara dileyenler için 3310 görünümlü iphone, dileyenler için kapaklı hatta antenli modeller bile ürettiklerini yoğun talebi karşılamakta güçlük çektiklerini anlatan uyanık esnaf, çinli üreticilerin kendileriyle temas kurarak birlikte üretim yapma teklif ettiklerini söyledi.

Uyanık Türk girişimcinin ürünlerine apple ve nokia firmaları henüz bir tepki vermese de Samsung yetkililerinin bir müfettiş görevlendirerek Türkiye'de incelemelerde bulunmak üzere hazırlık yaptığı gelen haberler arasında.


Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget