12 Aralık 2012 Çarşamba

Asma kiliti küpe diye takan amerikalı kızların başı dertte

Amerika'lı gençlerin son çılgınlığı kulak memesine asma kilit taktırmak oldu. Asma kilitten küpeyi takan kızların ülkemizde "başım bağlı" anlamına gelen sevgilim var, yalnız değilim manasında mesaj ilettiği söyleniyor. 

 
Michigan eyaletinde bulunan muhabirimiz Cevat H.(66)'nin aktardığı bilgilere göre kilit küpe çılgınlığı giderek farklı boyut kazanmakta.  Muhabirimizin edindiği bilgiye göre kilitten küpe takan kızların sevgilisine olan bağlılığa göre kilitin şekli, büyüklüğü bile farklılık gösterebiliyor. Kilit ince ve zarifse sevgilim son derece kibar ve nazik, Kilit büyük, açılması zor ise sevgilim güçlü, seni şuracığa yığar manasındaki takılar kulaklarda yerlerini şimdiden almış.

Bazı gençlerin mesaj uğruna ciddi kulak rahatsızlıkları, kulak memesi iltihabı, düşmesi gibi sağlık problemleri yüzünden hastanede tedavi gördüğünü anlatan muhabirimiz Cavat H. (66), hastanede konuştuğu bir kızla yaptığı röportajda sevgilisi için kocaman kilit taktırdığını, onun uğrunda hastanelere düştüğünü fakat bir ziyaretime dahi gelmedi yazıklar olsun diye ağladığını aktardı. 

Gelişmeleri an be an muhabirimizden aktarmaya devam edeceğiz.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget