12 Aralık 2012 Çarşamba

Selçuk Şahin'e Brezilya'dan talip var!

Son dönemde ilk onbire girme konusunda sıkıntı yaşayan Selçuk Şahin için Brezilya kulübü Palmerias'tan teklif geldiği iddaları gündeme bomba gibi düştü. Kulübe yakın bir yetkilinin isminin gizli kalması kaydıyla verdiği bilgiye göre Selçuk Şahin için transfer komitesi oluşturulup yakın bir zamanda Fenerbahçe'nin kapısı çalınacak.

Sır gibi saklanan transfer planı için taraflar şimdilik dedikodudan öte birşey dese de flaş transfer şimdiden kapalı kapılar arkasında acaba doğru mu diye konuşulmaya başlandı bile. Selçuk için Alex'ten bilgi alındığı, maç kasetlerinin teknik direktör Gilson Kleina tarafından istendiği kaydedildi. Selçuk Şahin için 2.8 Milyon Euro'luk bir teklif sunulacağı da gelen haberler arasında.

HaberKriz editörünün ulaştığı bir menejer sorulara kaçamak cevaplar verse de profesyonel futbolculara herkes talip olur şeklinde beyanat vermesi dedikoduları doğrular nitelikte. Medya grupları haberin asparagas olması endişesiyle manşetleri şimdiden hazırlasa da teyit için biraz bekleyecekleri söyleniyor.

Yeteneği konusunda sosyal medyada alaya alınması üzerine morali oldukça bozuk olan oyuncunun gelecek olan teklife ne yanıt vereceği ise merak konusu.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget