7 Mayıs 2012 Pazartesi

Telegol'de futbol konuşulacak dedikodusu gündemi sarstı!

Tüm uğraşlarına rağmen telegol programında skandal bir gelişmeye imza atamayan Serhat Ulueren gelecek programda sadece futbolun konuşulacağını açıklayınca yorumcu Erman Toroğlu yayına çıkmayacağını söylemesi üzerine program yayına bir saat geç başladı.

Erman Toroğlu, kanalı terketmek üzereyken Fenerbahçe'nin kalesinde muska olduğunu idda eden biri var telkinleriyle uzun uğraşlar sonucunda kararından vazgeçtiğini duyurması üzerine program yapımcıları derin bir nefes aldı. Diğer yorumcuların da Erman Toroğlu'na destek çıkarak bu programda sadece futbol konuşulacaksa bizim burada işimiz olmaz diye meslektaşlarına destekledikleri kulislerde konuşulanlar arasında.

Serhat Ulueren'in bu bu tavır karşısında öküzün altında buzağı arayan bir yorumcu arayışına girdiği, yeni yayın döneminde Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakarla anlaşmak üzere bir otel lobisinde buluştukları idda edildi.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget