27 Mayıs 2012 Pazar

Kola tarikatı üyeleri kolanın kutsal olduğunda israrlı


ÖZEL HABER: Japonya'da hatırı sayılır bir taraftar toplayan kola tarikatı, kolanın kutsal bir içecek olduğunu, bilinçli içildiği takdirde insanın kötü enerjiyi uzaklaştırdığına inanıyor. 

Aile bakanının bunlar hasta dediği üyeler geçtiğimiz gün bir araya gelerek yaptıkları açıklamada asıl hastalıklı beyinlerin kolanın kutsadığı ruhlardaki dinginliği farkedemeyenlerde olduğunu söyleyerek bakana açıkça meydan okudu.

Kolanın kutsal bir içecek olmasa dünyanın heryerinde tüketilmesinin mümkünatı olmazdı diyen üyeler, kola şişesiyle konuşarak içeceğin tüketilmesini, mümkünse küçük gruplarla odaklanarak asitini kaçırmadan içildiği takdirde stres diye birşey kalmayacağını isteyen herkesin evinde deneyebileceğini söyledi.

Grup; mühendis, doktor, kamu görevlisi ve öğrencilerin ağırlıkta olduğu, her çarşamba gecesi kola ayinleri düzenleyerek dikkatleri üzerlerine çekmişti. Tarikata katılmak için el almış bir kişinin onayı ve bir şişe kolayı bir dikişte içenleri kabul ediyor.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget