27 Mayıs 2012 Pazar

Asgari Ücretliler'den zam bekleyen memurlara maddi destek

Hükümetle kıran kırana pazarlık yapan memurların geçinemiyoruz feryadına bir destek de asgari ücretle çalışan işçilerden oluşan bir gruptan geldi.

Asgari ücretlileri temsilen söz alan bir yetkili; kazandıkları ücretin fazlasıyla kendilerine yettiğini belirterek zor durumdaki memur kardeşlerimize destek amacıyla maaşlarımızın %10'unu memur fonu oluşturularak en düşüğü 1.400 TL alan emekçi kardeşlerimize aktarılmasını istediklerini belirterek söz konusu taleplerinin teyidi olarak topladıkları 25 Bin imza ile hükümete seslerini duyurmaya çalıştı.

Söz konusu grup daha önce de maddi sıkıntı çeken bazı milletvekillerine kendi aralarında topladıkları  parayla takım elbise, otel masrafı gibi yardımla dikkatleri üzerlerine çekmişlerdi.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget