20 Mayıs 2012 Pazar

Hastasından dayak yiyen doktor krizi fırsata çeviriyor

Hastasından dayak yiyen doktorlardan bazıları bu durumun kısa vadede kendileri için olumsuz olsa "dayak yiye yiye dayak atmayı öğreneceklerini" söyleyerek son dönemde yaşanan tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı.

Başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zanneder atasözünün doğruluğunu şimdiden kanıtladıklarını, karate kursuna gitmeden dövüş sanatlarında uzmanlaşacaklarını, bunun da ileride dosta güven düşmana korku salan türk doktoru kavramını beraberinde getireceğinden şüphe duymadıklarını belirttiler.

Şimdilik yumruk, uçan tekme ve bıçaklı saldırılarda kendilerini nasıl savunacakları konusunda dayak yiyen doktorlardan aldıkları tekniklerle kendilerini geliştirdiklerini, ateşli silahlara karşı ise henüz tecrübeli olmadıkları vurguladılar. Bu konuda ise doktor döven milletvekilinden yardım isteme düşünceleri olduklarını da gizlemediler.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget