27 Mayıs 2012 Pazar

Geceyi nezarette geçiren ünlü şarkıcı anılarını kitap haline getirecek

Bir trafik kazası sonucu geceyi nezarette geçiren giren ünlü oyuncu Gamze C. anılarını kitap haline getireceğini söyledi. Karakolda içtiği çayın demsiz oluşu, memurların üniforması, nezarethanenin nemli olması gibi birçok ayrıntıya dikkat ettiğini belirten genç sanatçı, kitaptan kazanacağı paranın önemli olmadığını, yaşadığı olayın içindeki yazarlık duygusunu pekiştirdiğini akşam katıldığı bir televizyon programında anlattı.

Sunucunun bir gecelik nezaret macerasının kitaba dökülmesinin tuhaf değil mi sorusu karşısında yaşadığı olayın öyle küçümsenecek bir vaka olmadığını, kendisinin topluma mal olmuş bir insan olduğunu söyleyerek, daha önce çeşitli suçlardan içeri girmiş ünlülerin kitap yazması kendisini kıskandırdığını da gizlemedi.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget