20 Mayıs 2012 Pazar

Polat Alemdar 17. kez vuruldu, Hastaneler kabul etmedi!

16 Kez vurulup , 2 kez bıçaklanarak defalarca hastaneye kaldırılan,  yoğun bakımda kalıp hep kefeni son anda yırtan Polat Alemdar, 17. kez vurulunca İstanbul'da hiçbir hastane kabul etmedi. 

Rol icabı 5 bölüm ölüm kalım savaşı verecek olan ünlü oyuncu'nun ambulansı 8,5 saat kapı kapı dolaştıktan sonra dizinin fanatiği olduğu öğrenilen bir başhekimin araya girmesiyle Gebze'de bir hastanede ameliyat altına alınabildi.

Hastane'ye neden alınmadı, İşte cevabı:
İsmini vermek istemeyen bir acil servis görevlisinin söylediğine göre protestolarının sebebi olarak biz Polat Alemdar ve ekibi için çalışmıyoruz, Daha önce Memati, şimdi de Abdülhey ve ekip arkadaşları tarafından "doktor ne yap et ustayı kurtar" tehditlerinden bıktık, bizim de bir onurumuz var ve bunu ayaklar altında ezdirmeyeceğiz şeklinde konuştu.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget