19 Mayıs 2012 Cumartesi

Misafirliğe gidenlerin tuvalet kabusuna son veren buluş heyecan yarattı

Misafirliğe gidenlerin en büyük kabusu olan tuvaletini yaparken çıkan sesin ev sakinleri tarafından duyulması korkusu artık tarihe karışıyor. 

Konudan muzdarip vatandaşların çağrılarına kulak veren uyanık bir girişimci tuvalet deliğine yerleştirilen bir mekanizma ile deliğe düşen dışkıdan yayılan sesleri emerek ev sahiplerinin duymasının önüne geçmeyi başardıklarını bildirdi.

Üç yıllık klinik bir çalışmanın ürünü olan alet son derece pratik olma özelliği sayesinde herkesin rahatça kullanabileceği şekilde tasarlandı.

Kullan at şeklinde de üretilen ürün, işyerlerinde, umuma açık yerlerde "adam bir s.çtı yer gök inledi" şeklinde dalga geçilme korkusu yaşayanların da umudu oldu.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget