19 Ağustos 2012 Pazar

ŞOKK! Olimpiyatlarda 3 Altın madalya kazanan güreşçi itiraf etti !

Beyaz Rusya adına Londra olimpiyatlarında üç altın madalya kazanan Sergei Toniminenko'nun şampiyonaya bir ayı ile hazırlandığı ortaya çıkınca madalyası olimpiyat komitesince geri alındı.

İlk turda güreştiği yarışmacının 1 tanesinin kaburgasını kırıp üst turda da ingiliz rakibinin belini çıkaran oyuncunun bir hayvanla güreşerek etik dışı spor ahlakı ile olimpiyat ruhunu zedelediği gerekçesiyle geçen pazartesi toplanan komitenin aldığı kararla 3 yıl spordan men ve 5.000 Euro para cezasının yanında aldığı madalyalar da geri istendi.

Toplantı çıkışı isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili -kardeşim insanız insan... hayvan değiliz! diyerek güreşçiye olan tepkisini dile getirdi.

GÜREŞÇİNİN ANTRENMANINDAN ŞOK GÖRÜNTÜLER [VİDEO]




Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget