15 Ağustos 2012 Çarşamba

Beşiktaş aradığı skandal oyuncuyu renklerine bağladı...

Daha önce İlhan Mansız, Pascal Nouma gibi saha içi ve dışında olaylarıyla gündeme gelen futbolcuları kadrosunda barındıran Beşiktaş yaşadığı ekonomik problemlere rağmen Ricardo Quaresma'dan boşalan olay adam kontenjanını eski futbolcusu Batuhan Karadeniz ile doldurdu.

Yeteneklerinden çok gittiği her yerde ve kulüpte olay çıkaran Batuhan Karadeniz'in taraftarın bağrına basacağı, tribünlere oynayan futbolcu koltuğunu en iyi şekilde dolduracağı konusunda kimsenin şüphe duymaması gerektiği yönünde menejerinden açıklama geldi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada maliyeti yüksek olmasa hakem döven Engin Baytar'ı trübünleri çoşturması için renklerine katmak arzusunda olduklarını fakat eldeki imkanlarla ancak Eskişehir'den kovulan Batuhanı almak mümkün olduğu vurgulandı.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget