16 Ağustos 2012 Perşembe

Çınaraltı esnafından Viladimir Putin'e son uyarı !



Eskişehir'in meşhur çınaraltı esnaf ve mahalleli kahvehanede bir araya gelerek gündeme ilişkin son gelişmeleri değerlendirdi.

Esnafın ileri gelen büyüklerinden Arap Fethi lakaplı Fikret Gündüz, Rusyanın son dönemde uygulamış olduğu dış politikaların kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını söyleyerek, özellikle Suriye ve Esad rejimine verdikleri destekle konusunda göstermiş olduğu yaklaşımı şiddetle kınadıklarını sözlerine ekledi.

Tüm uyarılarına rağmen yaklaşımından vazgeçmeyen bir Rusya'ya karşı ne gibi yaptırımları olabileceği sorusuna ise böyle kararların alelade alınacak şeyler değil, uluslararası haklarını saklı tutarak tepkilerini en açık bir şekilde göstereceklerinden kimsenin şüphesi olmamasıni açıkça dile getirdiler. Bunun yanında İran medyasında çıkan Çınaraltı esnafının suriyeli direnişçilere lojistik destek sağladığı iddalarına da değinen esnaf böyle çirkin iftiraların hedef saptırmaktan başka bir şey olmadığını savundu.

Toplantının basına açık kısmında bunlar yaşanırken basına kapalı oturumda ise ülkemiz ve güneydoğuda yaşanan son gelişmeler ele alındı.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget