7 Ocak 2014 Salı

Kayıp dizisinin Kemal'ine tepkiler çığ gibi büyüyor!

İstanbul Beyoğlu'nda toplanan bir grup vatandaş Kayıp dizisinin yuva yıkan, iç güvey Kemal'i beddualar eşliğinde protesto etti.

-Allah belanı versin Kemal!
-Adam değilsin Kemal!
-Oğlum kemal yatcak yerin yok!

şeklinde dövizler taşıyan eylemcilerden bazıları falko'nun başına gelen olaylardan sorumlu tuttukları Kemal'i lanetliyoruz şeklinde konuştu. Falko aslen iyi çocuk onu bu hale getiren Kemal'dir diyen sözcü, Mehmet'in bir an önce sağlığına kavuşup Kemal'i içeriye attırmasını diliyoruz diyerek sözlerine ekledi.

Yaklaşık 100 kadar kişiden oluşan grup tünel girişinde toplanıp taksime kadar sloganlar atarak ilerlerken meydan girişinde polis barikatıyla karşı karşıya kaldı. Yaşanan kısa süreli arbedenin ardından basın açıklaması yapan eylemciler olaysız dağıldı.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget