8 Ocak 2014 Çarşamba

Başbakanın işaret ettiği dış mihraklar ilk kez görüntülendi!

Her ekonomik kriz, yolsuzluk ve darbelerin ardında parmakları olduğu idda edilen dış mihraklar, Asocepted Press muhabiri Thomas Lhobisi,uzun bir takibin ardından görüntülemeyi başardı.

Gezi olayları sırasında varlıkları uzun süre tartışılan dış mihrakları gördüğünü idda eden onlarca kişi ihbarda bulunmuşsa da kesin bir delil olmadığı için kanıtlanamamış bir efsaneydi. 2001 ekonomik krizi, Turuncu devrim, Gezi olayları ve son olarak Yolsuzluk operasyonundaki planlayıcı gizli elin varlığı yayınlanan son fotoğrafla kanıtlanmış oldu.

Olası bir gözaltında: "düğmeye kimin bastığı, ayakkabı kutularının kimin tarafından konulduğu, paralel devlet yapılanmasını nasıl organize ettikleri, Gezi olaylarında halkı nasıl kışkırttıkları" sorulacak soruların başında geliyor.

Dış mihraklarla iletişime zor da olsa geçebilen muhabire tek cümlelik açıklama yapan mihrak sözcüsü: zamanlanın manidar olduğunu söyledi.

Öte yandan Genç Siviller sivil toplum kuruluşunun dış mihrakları protesto edeceği gelen haberler arasında.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget