12 Aralık 2012 Çarşamba

Hindistan'da bir aile maymunu oğulları zannediyor...

Hindistan'ın güneyinde Fui Hurum eyaletinde yaşayan Rajan Kapoor ve ailesinin batıl inancı; ülkede adeta günün konusu haline geldi. Ülke ve yabancı basının büyük ilgi gösterdiği hintli aile evin üçüncü oğlu olarak bir maymunla yaşıyor.

Olaya konu olan hadise ise evin en küçük oğlu Bejan Kapoor isimli gencin 14 yaşında ormanda kaybolması ile başlıyor...

Aradan geçen 4,5 yıl sonra kasaba yakınlarında görülen bir maymunun tarlasında çalışan Kapoor ailesine yaklaşıp korkmadan saldırmadan yanlarında kalması, ne verdilerse onu yemesiyle ailenin bunun kaybolan oğullarının ruhu olduğuna inanması ve o maymunu aileye dahil etmesiyle başladı herşey.

Onun için sofraya tabak çıkaran aile, doğum gününü akrabalarını da çağırıp kutladıklarını hatta çarşıya pazara bile beraber gittiklerini açıkladı. Kaybolan çocuğun annesi sorular üzerine şöyle konuşru:

-- Kendisi bize cevap vermese de biz onun oğlumuz olduğuna eminiz. Sadece ruhu yer değiştirdi bakışları bile aynı oğlum, ben oğlumu bilirim dedi.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget