21 Ekim 2012 Pazar

Otobüste muhabbet isteyen amca ve teyzelere özel otobüs tahsis edilecek

Şehirler arası yolculuklarda yan koltuktaki yolcuya öğrencimisin? diye başlayıp sona ermeyen sohbet taleplerine karşılık bulamayan amca ve teyzelerin sıkıntılarına CİCİM Turizm yetkilileri çare buluyor.

Saatlerce yolculuk yapıp iki muhabbet edemiyoruz, gençler uyuyor numarası yapıyorlar veya kulaklıklarını takıp camdan yüzlerini çevirmiyor diye isyan eden yolcular için bilet satılırken -yalnızmısın? -Sıcak sohbet istermisin? diye sorular sorularak seyahat  konforu sağlama adına özel turlar düzenleyen şirket için tebrik mesajları yağdı.

Amca ve teyzelerle sohbet isteyen yolcu talebi gelmese bile firma bunun da çaresini bularak muavinlere öğrencimisin, nereye gidiyorsun sorularıyla başlayacak girişlere sohbetin uzaması için verilecek cevaplar içeren konuşma klavuzu dağıtarak servis haricinde yanlarına oturup sohbet etmeleri konusunda eğitim verdiklerini açıklandı.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget