21 Ekim 2012 Pazar

Dikkat çekmek için duvar saatini koluna bantlayan genc sokağa çıkamıyor

Tüm uğraşlarına rağmen bir tarz yakalayamayan liseli ergen dikkat çekmek için koluna bantladığı duvar saatiyle belediye otobüsüne binince cep telefonuyla fotoğrafının çekilmesiyle internette en çok tıklanan resimlerden biri oldu.

Lise son sınıf öğrencisi olan genç hakkında fazla bilgi henüz yoksa da bazı yorumlarda adının Canberk olduğu ve fotoğrafın sarıyer belediye otobüsünde çekildiği söyleniyor.

Oğlum bak git repliğinden ilham aldığı söylenen gencin neden böyle bir yola başvurduğu sorusuyla ünlenme hevesi de kursağında kalmış oldu. 

Çok uğraştığı şöhrete kavuşsa da herkesin Ulvi diye kendisini anmasından rahatsızlık duyan genç adını bile değiştirmeyi düşündüğünü yakın çevresine söylediği belirtiliyor.
Paylasmazsam ölürüm.. Facebook +Google Twitter
ALMANYA BUNU KONUŞUYOR!! Almanya'da emekliliğine birkaç ay kalan bayan memura bilgisayar kullanmayı öğretmek için seferber olan kaymakamlık 8 aylık eğitimin ardından diplomasını taktim etmek üzere daireye gittiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Olayda; yazı hatasını dakstille monitör camını silen memurenin son vukuatının ardından ilgililer pes ettiklerini açıkladı. [...] Haberin Devamı

 
Blogger Widget